中照网logo

设计

>首页 > 设计 > 案例 >正文

夹缝里的捞饭餐厅灯光设计

2019-05-31    

来源:谷德设计网

8496

导语: 项目位于江苏省苏州市工业园区九华路,处于周边多个住宅区的生活中心。原店是三杯鸡米饭/东北烧烤,是小区临街的一间商铺,空间单一且狭小。店面的立面非常狭长,内部空间相应也是极其狭长的“过道式”空间,长约13米,宽2.3米,面积大约30平方米。新的餐厅是一家新兴的鲍汁捞饭店,业主希望通过室内外的改造,形成独特的空间体验,而吸引周边住宅的人流量以及外卖流量,让店面成为大家都想来吃饭打卡的“网红”快餐场所。

项目位于江苏省苏州市工业园区九华路,处于周边多个住宅区的生活中心。原店是三杯鸡米饭/东北烧烤,是小区临街的一间商铺,空间单一且狭小。店面的立面非常狭长,内部空间相应也是极其狭长的“过道式”空间,长约13米,宽2.3米,面积大约30平方米。新的餐厅是一家新兴的鲍汁捞饭店,业主希望通过室内外的改造,形成独特的空间体验,而吸引周边住宅的人流量以及外卖流量,让店面成为大家都想来吃饭打卡的“网红”快餐场所,并由此对后续外卖业务起到拓展作用。

The project is located at Jiuhua Road, Suzhou Industrial Park, Jiangsu Province, and is located in the living center of several residential areas. The original store is chicken rice / barbecue restaurant . The facing street shop is very small and narrow. The facade of the space is high but narrow, and the interior space is also an extremely narrow “alley” space, about 13 meters long and 2.3 meters wide, with an area of about 30 square meters. The new restaurant is an emerging abalone rice restaurant. The manager hopes to transform the interior and exterior to create a unique experience to attract the flow of people around the area, making the store a “pop-up restaurant” that everyone wants to eat and take photos, which also help with his follow-up take-away business.

▼餐厅室内一览,overview of the interior restaurant